DeLaMar Theater Amsterdam

DeLaMar Theater Amsterdam. Akoestiek en geluidsisolatie in een authentiek pand. Een oplevering die ver van te voren was gepland en hoge kwaliteitseisen.

Zwarte houtwolcement

In de grote toneeltorens en de technische zolder is zo’n 2.400 m² zwarte houtwolcement aangebracht en 8.000 m² metal stud plafonds, wanden en voorzetwanden.

Rechte en gebogen MDF-lichtkoven 

In de prefab MDF-koven rondom de akoestische plafonds is indirect licht en tevens de mechanische ventilatie weggewerkt. In totaal meer dan 400 meter, in rechte en gebogen uitvoering.

Naadloos akoestisch plafond

Het geheel naadloze rode akoestisch plafond van 260 m² in de rode foyer. Dat is tevens zeer functioneel, want de “0,9 superfijn” van Coatacoustic absorbeert optimaal de kakofonie aan geluid tijdens de pauzes van de voorstellingen. De Alpha-waarde van dit product bedraagt 0,9 (90% absorptie).

De 1.300 m² witte naadloze akoestische plafonds in “0,6 superfijn”, die elders in de openbare ruimten is verwerkt, absorbeert dat ook én geheel onopvallend.

Uitgekiende logistiek

De strakke planning op dit binnenstedelijk project kon worden gerealiseerd door de uitgekiende logistiek van MAT Afbouw, die just-in-time en just-on-the-place leveringen mogelijk maakt.


DeLaMar

DeLaMar