Wat levert Comfortplafond?

Onderdeel van MAT Afbouw

Logo_ComfortPlafond2Comfortplafond levert Lage Temperatuur Verwarming (LTV) en Hoge Temperatuur Koeling (HTK) zonder radiatoren, zonder hinderlijke luchtstromen (tocht) en met een opvallend hoog rendement.

Dat gebeurt via een innovatief, energiezuinig en duurzaam systeem, verwerkt in gipskartonplaten. In de winter behaaglijk warm; in de zomer verfrissend koel én dat zonder geluid, waardoor het comfort voelbaar toeneemt. Een fraai en functioneel klimaatplafond.

De technische eigenschappen van het comfortplafond maken een oplossing voor elke situatie mogelijk.

Comfortplafond brengt de onzichtbare verwarming én koeling aan in woningen, zorginstellingen, kantoren en horeca.

Een fraai esthetisch geheel en onderhoudsvrij klimaatplafond

Naast een optimaal binnenklimaat is een fraaie omgeving eveneens een belangrijk aandachtspunt is. Bij een verwarmings-/koelingsplafond van Comfortplafond zorgt de volledig in het plafond weggewerkte klimaattechnologie voor een fraai esthetisch geheel. Bovendien kan het plafond op praktisch iedere wijze afgewerkt worden. Bijvoorbeeld met het bekende Coatacoustic.

Omdat er geen mechanische onderdelen verwerkt zijn in een comfortplafond is het systeem in principe onderhoudsvrij en 100% bedrijfszeker.

Samengevat:

  • Comfortabele stralingswarmte met een zeer hoog rendement
  • Koeling zonder geluid of tocht
  • Spraakmakend goede akoestiek
  • Een uiterst fraai resultaat
  • Onderhoudsvrij

In de huidige energietransitie verwachten wij een grootschalige toepassing van Lage Temperatuur Verwarming (LTV) en Hoge Temperatuur Koeling (HTK).