Tweemaal Gyproc Trophy voor MAT Afbouw

Tweemaal Gyproc Trophy voor MAT Afbouw

V.l.n.r.: Ad Maas, manager Techniek & Innovatie Saint Gobain Gyproc Nederland; Aart Wallaard, projectleider MAT Afbouw; Peter van Nuland, sales manager MAT Afbouw; Marco Mooren, directeur MAT Afbouw; Mark van Houten, verkoopdirecteur Saint Gobain Gyproc Nederland

Tweemaal Gyproc Trophy voor MAT Afbouw. Eens in de twee jaar organiseert Saint Gobain Gyproc Nederland de Nationale Gyproc Trophy.

Zo geeft men extra waarde en aandacht aan de creativiteit en het vakmanschap van een selecte groep professionals. Deze afbouwbedrijven onderscheiden zich door hun hoge kennisniveau en “state of the art” vakmanschap.

Vier categorieën

Afbouwers kunnen hun projecten in vier categorieën aanmelden: “Publieke Gebouwen”, “Commerciële Gebouwen”, “Woningbouw” en “Duurzaam en Innovatie”. Ze moeten voldoen aan door Gyproc vastgestelde richtlijnen en voorwaarden. Naast de hoofdprijs is er een publieksprijs te winnen. Een neutrale en vakkundige jury bepaalt vervolgens welk project de prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen.

TNW Delft en GustoMSC Schiedam

Op vrijdag 29 september werd het oordeel van de jury over de 29 inzendingen, door 18 bedrijven, bekendgemaakt. Toen bleek dat zelfs twee MAT Afbouw projecten tot winnaar waren verkozen. De technisch zeer complexe nieuwbouw TNW Delft in de categorie “Publieke Gebouwen” en de transformatie van timmerwerf Wilton Feijenoord tot het nieuwe kantoor van Gusto MSC in de categorie “Commerciële Gebouwen”.

Winnaar in twee van de zes gevallen, in een sterk deelnemersveld, is een prestatie van formaat. Daar mogen we met z’n allen best trots op zijn. Beide projecten doen daarom ook mee aan de internationale Gyproc Trophy verkiezing in 2018.

Juryrapport

In het complete juryrapport worden drie projecten van MAT Afbouw genoemd. Onder andere deze conclusie wordt getrokken: “Typisch een project dat door de afbouwer kan worden gemaakt of gebroken. De afbouwer is hier overduidelijk geslaagd in het leveren van een topprestatie.”

MAT Afbouw in het juryrapport Gyproc Trophy 2017

Webpagina Gyproc project TNW Delft

Webpagina Gyproc project Gusto MSC

Tweemaal Gyproc Trophy voor MAT Afbouw