Warm en koel klimaatplafond

Warm en koel klimaatplafond van Comfortplafond zorgt voor een heerlijk binnenklimaat in huis, kantoor, horeca of zorginstellingen via een duurzaam en energiezuinig verwarmings- en tevens koelingssysteem, ingebouwd in een metal stud plafond.

Geen radiatoren en hinderlijke luchtstromingen

Wat thermisch comfort en luchtkwaliteit betreft, presteert Lage Temperatuur Verwarming (LTV) beter dan traditionele systemen. De zeer gelijkmatige verwarming door middel van stralingswarmte wordt als behaaglijk warm ervaren. Het volledig ontbreken van radiatoren geeft extra ruimte en meer mogelijkheden voor wat betreft de indeling van de kamer. Naadloze plafondverwarming is esthetisch verantwoord. Andere voordelen zijn het ontbreken van hinderlijke luchtstromingen als bij een airco. Dat heeft een gunstig effect op de gezondheid van vooral mensen met een stofallergie.

Geen airco bij klimaatplafond

Een goed gekoelde ruimte is comfortabel en het is er aanzienlijk fijner werken, wonen en slapen. Traditioneel wordt de bekende airco ingezet om dit te bereiken. Met een warm en koel klimaatplafond van Comfortplafond wordt het echter koel via een innovatief plafondkoelingsysteem op basis van Hoge Temperatuur Koeling (HTK). Daardoor worden de ruimtes gekoeld zónder de nadelen (o.a. geluid, stof, hoge elektriciteitskosten) die aan een airco kleven. De kunststof leidingen in gipskarton houden alle ruimtes van het huis koel in de zomer. De homogene verkwikkende temperatuur wordt in stand gehouden via het gehele oppervlak van het plafond.

Volledig geruisloos warm en koel klimaatplafond

Plafondverwarming en -koeling van Comfortplafond is volledig geruisloos. Uiteraard bevordert dit het algehele comfort in huis. Ook voor kantoor, de horeca of in zorginstellingen is een warm en koel klimaatplafond van Comfortplafond uitermate geschikt.

Het uiterst betrouwbare warm en koel klimaatplafond is mede door de zeer lage onderhoudskosten en eveneens zeer lage energiekosten een duurzaam systeem. 

Profiteer van comfortabele warmte in de winter en koeling in de zomer met Comfortplafond.

Warm en koel klimaatplafond

warm en koel klimaatplafond